Njoftimi i kategorisë ALERT ndërkombëtar

Njoftimi i kategorisë ALERT ndërkombëtar

Njoftimi i kategorisë ALERT ndërkombëtar, në portalin RASFF (RAPID ALERT SYSTEM FOR FOOD AND FEED) me numër notifikimi 548115, për produktin Stone Series Non stick loaf pan (tepsi për pjekjen e bukës) me përmasa 35.5 x 11.5 x 7 cm”, i cili pas kontrollit laboratorik...
Programi kombëtar i praktikave te punës

Programi kombëtar i praktikave te punës

Nëse je 21-26 vjec dhe ke përfunduar studimet e nivelit bachelor , të ftojmë ti bashkohesh programit kombëtar të praktikave të punës Aplikoni në Praktika.riniafemijet.gov.al  1.07.2022 – 31.07.2022 Praktikat e punës do të zhvillohen nga data 12 shtator –...