Workshop mbi modelet e pronësisë intelektuale

Workshop mbi modelet e pronësisë intelektuale

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut në bashkëpunim me Shoqërinë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) zhvilloi në datat 20-21 Nëntor workshop-in dy ditorë mbi modelet e pronësisë intelektuale. Në workshop ishin të ftuar si lektorë dhe prezantues të...