Trajnim “Vlerësimi i riskut”

Trajnim “Vlerësimi i riskut”

Më 25 Qershor në kuadrin e projektit “Technical assistance for carrying out efficient market surveillance” me pjesëmarrjen e inspektorëve të Drejtorisë së Mbikëqyrjes së Produkteve dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave, u zhvillua trajnimi “Vlerësimi i riskut”....