RAPORT JAVOR 21- 25 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 21- 25 Dhjetor 2020

🟢 RAPORT JAVOR 21- 25 Dhjetor 2020 ℹ Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  👉...
RAPORT JAVOR 14 – 18 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 14 – 18 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 14 – 18 Dhjetor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid. ...

RAPORT JAVOR 07 – 11 DHJETOR 2020

RAPORT JAVOR 07 – 11 Dhjetor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid. ...