TAKIM NDËRINSTITUCIONAL NDËRMJET INSPEKTORATIT SHTETËROR TË MBIKËQYRJES SË TREGUT (ISHMT) DHE AGJENCISË TË METROLOGJISË SË KOSOVËS (AMK)

TAKIM NDËRINSTITUCIONAL NDËRMJET INSPEKTORATIT SHTETËROR TË MBIKËQYRJES SË TREGUT (ISHMT) DHE AGJENCISË TË METROLOGJISË SË KOSOVËS (AMK)

Patëm kënaqësinë të presim në ambjentet e ISHMT përfaqësuesit e Agjencisë së Metrologjisë së Kosovës z. Agron Shurdhani – Zv Drejtor i Pergjithshëm i AMK , së bashku me përfaqësues të tjerë të stafit të tij Z. Bastri Sallahu dhe Z. Muharrem Krasniqi. Tema e...
Deklaratë për media

Deklaratë për media

Lidhur me ngjarjen e ndodhur në QSUT, ku si pasojë e një problemi në funksionimin e ashensorit janë plagosur dy persona, Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, në bashkëpunim me strukturat e tjera ligj zbatuese, është angazhuar maksimalisht për zbardhjen e...