RAPORT JAVOR 19- 23 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 19- 23 TETOR 2020

  🟢  RAPORT JAVOR 19 – 23 Tetor 2020 ℹ Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid....
TAKIM NDËRINSTITUCIONAL ISHMT – DPPI

TAKIM NDËRINSTITUCIONAL ISHMT – DPPI

📌  TAKIM NDËRINSTITUCIONAL ISHMT – DPPI 📍 Më datë 21.10.2020, në kuadër të zbatimit të projektit  “Albanian-Swiss Intellectual Property Project” ALSIP, financuar nga zyra zvicerane per zhvillim ekonomik SECO, u zhvillua një takim ndërmjet  Z. Lavdrim Sahitaj,...
RAPORT JAVOR 12- 16 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 12- 16 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 12 – 16 Tetor 2020     Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  ...
RAPORT JAVOR 05- 09 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 05- 09 TETOR 2020

🟢  RAPORT JAVOR 05 – 09 Tetor 2020 ℹ Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid. 👉 ...