Takimi ne Berat

Takimi ne Berat

Në datën 5 Mars 2019, Drejtoria e Zhvillimit Strategjik dhe Integrimit Evropian në Bashkinë Berat, me mbështetjen e projektit të USAID-it për Planifikim e Qeverisjes Vendore- PLGP, organizoi takimin e katërt të Këshillit për Zhvillim Ekonomik Vendor në Bashkinë Berat....
“Standing Together on IP rights”

“Standing Together on IP rights”

Në kuadër të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, Dhoma Amerikane e Tregtisë zhvilloi një tryezë të rrumbullakët “Standing Together on IP rights” me aktorë të ndryshëm kontribues për pronësinë intelektuale. Në këtë takim, përfaqësues të institucioneve shtetërore...