Nëse je 21-26 vjec dhe ke përfunduar studimet e nivelit bachelor , të ftojmë ti bashkohesh programit kombëtar të praktikave të punës

Aplikoni në Praktika.riniafemijet.gov.al  1.07.2022 – 31.07.2022

Praktikat e punës do të zhvillohen nga data 12 shtator – 12 dhjetor 2022.