ANALIZA VJETORE 2019 – ISHMT

ANALIZA VJETORE 2019 – ISHMT

Me datë 07/02/2020, në ambientet e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, organizoi Analizën e Punës për vitin 2019. Inspektori i Përgjithshëm, Z. Shkëlqim Hajdari dhe përfaqësues të Inspektoratit Qendror morrën pjesë në...