Njoftim

Njoftim

Qytetarët, kompanitë, bizneset që duan të kontribuojnë për të ndihmuar familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit, ju lutem të kontaktojnë numrat e mëposhtëm: 04 22 22 223 04 22 28 250 0688046664 Këta numra janë në dispozicion 24 orë për këdo që kërkon informacion...
Njoftim lidhur me perdorimin e ashensoreve

Njoftim lidhur me perdorimin e ashensoreve

Nga komunikimet me instaluesit e ashensorëve me vendndodhje në Tiranë, të cilët kanë konfirmuar verifikimin pas goditjes së termetit të datës 26 Nëntor, dhe lëkundjeve të tjera sizmike në vazhdim. Ashensorët  të cilët pas verifikimeve të realizuara janë konstatuar të...
Ftesë për Kontribut #ShqipëriaSolidare

Ftesë për Kontribut #ShqipëriaSolidare

Kontributi i çdo shqiptari, kudo në botë, sot është shumë i vlefshëm në këtë situatë të gjendjës së jashtëzakonshme. Qeveria shqiptare përmes faqes www.e-albania.al/dhuro krijon mundësinë që çdo fond i dhuruar të shkojë në llogarinë bankare të Ministrisë së Financave...
Njoftim lidhur me perdorimin e ashensoreve

Njoftim

Përdorues të ashensorëve/Banor/Administator/Persona Përgjegjës, nisur nga situata e krijuar dhe dëmet e shkaktuara prej lëkundjeve të forta sizmike të datës 26 Nëntor, lutemi të merrni masat për mospërdorimin e ashensorëve deri në një njoftim të dytë. Kjo është për...
Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare

Ministria e Financave dhe Ekonomisë fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti. #ShqipëriaSolidare Për ti ardhur në ndihmë të gjithë familjeve...