Analiza e punes 2018

Analiza e punes 2018

Me datë 31/01/2019, Inspektorati Shtetëror I Mbikëqyrjes sëTregut, në ambientet e Tirana International Hotel organizoi Analizën e Punës për vitin 2018. Në këtë takim morën pjesë dhe përfaqësues tëInspektoratit Qendror të cilët u përfaqësuan nga Inspektori I...