Njoftim!

Njoftim!

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut njofton se takimi informues me temë: “Matësit e ujit, detyrimet e institucioneve përgjegjëse, mbrojtja e konsumatorit, garantimi i saktësisë së matjeve” i cili ishte parashikuar për t’u mbajtur në datë 10.03.2020 ora...
ANALIZA VJETORE 2019 – ISHMT

ANALIZA VJETORE 2019 – ISHMT

Me datë 07/02/2020, në ambientet e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, organizoi Analizën e Punës për vitin 2019. Inspektori i Përgjithshëm, Z. Shkëlqim Hajdari dhe përfaqësues të Inspektoratit Qendror morrën pjesë në...
Ashensorët, inspektimet e kryera nga ISHMT, ndryshimet në kuadrin ligjor dhe detyrimet e ndërtuesve në lidhje me garantimin e sigurisë dhe plotësimin e kërkesave ligjore

Ashensorët, inspektimet e kryera nga ISHMT, ndryshimet në kuadrin ligjor dhe detyrimet e ndërtuesve në lidhje me garantimin e sigurisë dhe plotësimin e kërkesave ligjore

Ashensorët, inspektimet e kryera nga ISHMT, ndryshimet në kuadrin ligjor dhe detyrimet e ndërtuesve në lidhje me garantimin e sigurisë dhe plotësimin e kërkesave ligjore.Gjatë takimit të zhvilluar më datë 30.01.2020, ora 9:30, në Hotel Tirana International me...