Covid-19

Covid-19

Në kuadër të situatës së parandalimit të përhapjes së infektimit nga virusi COVID-19, Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit mbështetur edhe në rekomandimet dhe masat e marra nga Komisioni Europian publikon:FALAS – Standarde të ISO-s për disa nga pajisjet e...
Njoftim

Njoftim

Pas rënies së tërmetit të datës 26 Nëntor 2019, me qëllim parandalimin e pasojave për sigurinë e jetës së banorëve, në datat 2-6 Dhjetor trupat inspektuese të Inspektoratit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut kanë evidentuar në terren situatën e ashensorëve në zonat...
Njoftim

Njoftim

Qytetarët, kompanitë, bizneset që duan të kontribuojnë për të ndihmuar familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit, ju lutem të kontaktojnë numrat e mëposhtëm: 04 22 22 223 04 22 28 250 0688046664 Këta numra janë në dispozicion 24 orë për këdo që kërkon informacion...