Qytetarët, kompanitë, bizneset që duan të kontribuojnë për të ndihmuar familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit, ju lutem të kontaktojnë numrat e mëposhtëm:
04 22 22 223
04 22 28 250
0688046664
Këta numra janë në dispozicion 24 orë për këdo që kërkon informacion mbi pikën e grumbullimit të ndihmave në rezervat e shtetit dhe në komandën mbështetëse të Forcave të Armatosura me qëndër në Vaqar por edhe pika të tjera që po ngrihen në Tiranë, Durres e qytete të tjera.
Për një kontakt më të personalizuar mund të kontaktoni 24 orë me Kolonel Perparim Gega 0683098820