RAPORT JAVOR 21- 25 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 21- 25 Dhjetor 2020

🟢 RAPORT JAVOR 21- 25 Dhjetor 2020 ℹ Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  👉...

read more
RAPORT JAVOR 14 – 18 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 14 – 18 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 14 - 18 Dhjetor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  Përgjatë...

read more

RAPORT JAVOR 07 – 11 DHJETOR 2020

RAPORT JAVOR 07 - 11 Dhjetor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  Përgjatë...

read more
RAPORT JAVOR 01 – 04 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 01 – 04 Dhjetor 2020

RAPORT JAVOR 01 - 04 Dhjetor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid. Përgjatë...

read more
RAPORT JAVOR 16 – 20 NENTOR 2020

RAPORT JAVOR 16 – 20 NENTOR 2020

RAPORT JAVOR 16 - 20 Nëntor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  Përgjatë...

read more
RAPORT JAVOR 09 – 13 NENTOR 2020

RAPORT JAVOR 09 – 13 NENTOR 2020

RAPORT JAVOR 09 - 13 Nëntor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  Përgjatë...

read more
RAPORT JAVOR 26 – 30 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 26 – 30 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 26 - 30 Tetor 2020 Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  Përgjatë...

read more
RAPORT JAVOR 19- 23 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 19- 23 TETOR 2020

  🟢  RAPORT JAVOR 19 - 23 Tetor 2020 ℹ Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid. 👉...

read more
RAPORT JAVOR 12- 16 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 12- 16 TETOR 2020

RAPORT JAVOR 12 - 16 Tetor 2020     Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), nëpërmjet grupeve të inspektimit, ka vijuar punën në terren për garantimin e sigurisë së produkteve për konsumatorët dhe monitorime si pjesë e Task Forcës Anti Covid.  ...

read more