Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut Ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2021 ❄️🎄Shëndet dhe Siguri!

Përzemërsisht, Stafi ISHMT