Garantimi i sigurisë së produkteve në treg dhe i respektimit të të drejtave të Pronësisë Intelektuale, ka qenë misioni YNË gjatë këtij viti jo të lehtë që kaluam të gjithë.

NE do të vazhdojmë të përmbushim këtë MISION me përkushtim!

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut ju uron Krishtlindje të gëzuara dhe Vit të Ri të mbarë!