✅ Hapja e bizneseve duhet te shoqerohet me zbatimin e protokolleve nga bizneset dhe qytetaret

📌 Zv/Ministrja Ikonomi se bashku me Z. Lavdrim Sahitaj Kryeinspektor i Inspektoratit Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut ne vizite ne disa subjekte private, per te biseduar me qytetaret dhe per te ndergjegjesuar biznesin mbi masat qe duhet te marrin per te mbrojtur punonjesit dhe konsumatoret.

🔴 Zbatimi i protokolleve te sigurise eshte parakusht per vazhdimesine dhe operimin e biznesit ne te gjithe Shqiperine