ISHMT bllokon 31 kg qese palstike nën 70 mikron pranë tregut ushqimor, në Tiranë

ISHMT bllokon 31 kg qese palstike nën 70 mikron pranë tregut ushqimor, në Tiranë

Pas një fushate njëvjeçare të informimit publik dhe ndërgjegjësimit të shumicës prej qytetarëve mbi rëndësinë e jashtëzakomshme të reduktimit të plastikës, Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT) vazhdon punën çdo ditë në terren për të siguruar zbatimin...
📖Siguria e ashensorëve

📖Siguria e ashensorëve

Kontrolli teknik i ashensorit kryhet nga Organet e Miratuara dhe ka për qëllim të vërtetojë se ashensori I vendour në shërbim vazhdon të jetë në përputhshmëri me kërkesat ligjore. Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT) kontrollon zbatimin e...
ISHMT bllokon 1515 kg qese plastike, në kuadër të nismës për ndalimin e qeseve plastike njëpërdorimëshme

ISHMT bllokon 1515 kg qese plastike, në kuadër të nismës për ndalimin e qeseve plastike njëpërdorimëshme

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT) në vijim të kontrolleve për zbatimin e vendimit të Këshillit të Ministrave nr.367/2022 “Për ndalimin e përdorimit të qeseve plastike mbajtëse dhe qeseve oxo-degradueshme dhe oxo-bio të degradueshme”, bllokoi 1515...
Informacion

Informacion

Në lidhje me incidentin e ndodhur mbrëmjen e datës 06.02/2023 në ashensorin në adresë: Rruga “Teodor Keko”, Njësia 14, pallati 18/67, nga ana e Inspektoriatit Shtetëror të Mbikqyrjes së Tregut është bërë inspektimi i menjëhershëm duke kryer verifikimet paraprake, prej...