✅ISHMT sot nĂ« DitĂ«n NdĂ«rkombĂ«tare tĂ« FĂ«mijĂ«ve, nuk mund tĂ« mos sillte nĂ« vĂ«mĂ«ndje rĂ«ndĂ«sinĂ« e kujdesit nĂ« pĂ«rzgjedhjen e produkte tĂ« sigurta pĂ«r jetĂ«n dhe shĂ«ndetin e fĂ«mijĂ«ve.
Artikuj të tilla si lodra, biçikleta, artikuj të kujdesit ndaj tyre (takëme dhe tavolinat e ngrënies, karroca, rrethore, krevate, biberona etj) që blejmë për fëmijët duhen kontrolluar për elementet e sigurisë si markimi CE, fiksimin e standardit për artikujt e kujdesit, paralajmërimet e moshës, instruksionet e përdorimit dhe të mirëmbajtjes.

📍NĂ« zonĂ«n e liqenit artifical tĂ« TiranĂ«s Ă«shtĂ« gjendet stenda e ISHMT, ku mund tĂ« informoheni.