Njoftim për mbledhjen e Komisionit të Ankimimit – 27 Maj 2022

Njoftohen të gjitha subjektet që kanë paraqitur Ankim Administrativ pranë Inspektoriatit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut se: Në datën 27.05.2022 Ora 10:00 do të zhvillohet Komisioni i Ankimit sipas Urdhërit Nr.52 datë 16.07.2018 “Për miratimin e rregullores për përcaktimin e procedurave të hollësishme të shqyrtimit të Ankimit Administrativ nga Komisioni i Ankimit pranë Inspektoriatit...

Njoftim për mbledhjen e Komisionit të Ankimimit – 20 Maj 2022

Njoftohen të gjitha subjektet që kanë paraqitur Ankim Administrativ pranë Inspektoriatit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut se: Në datën 20.05.2022 Ora 10:00 do të zhvillohet Komisioni i Ankimit sipas Urdhërit Nr.52 datë 16.07.2018 “Për miratimin e rregullores për përcaktimin e procedurave të hollësishme të shqyrtimit të Ankimit Administrativ nga Komisioni i Ankimit pranë Inspektoriatit...

Deklaratë për media

Lidhur me ngjarjen e ndodhur në QSUT, ku si pasojë e një problemi në funksionimin e ashensorit janë plagosur dy persona, Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, në bashkëpunim me strukturat e tjera ligj zbatuese, është angazhuar maksimalisht për zbardhjen e ngjarjes, përcaktimin e shkaqeve dhe marrjen e masave me qëllim mos përsëritjen e ngjarjeve të tilla, të cilat cënojnë sigurinë e...

Njoftim mbi subjektet private që ofrojnë dhe reklamojnë kundrejt pagesës shërbime me logon E-Albania!

NJOFTIM: Është evidentuar që disa subjekte private ofrojnë dhe reklamojnë, kundrejt pagesës, shërbime me logon E- Albania. ❗E- Albania është markë e regjistruar nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI), për këtë arsye përdorimi i saj për qëllime tregtare është i ndaluar. ❗E- Albania është portali qeveritar ku shërbimet publike ofrohen pa kosto shtesë në mënyrë elektronike. ✔...

Njoftim për respektimin e detyrimeve ligjore nga subjektet prodhuese dhe tregtuese të bukës!

ISHMT: Të gjitha subjektet prodhuese dhe tregtuese të bukës dhe produkteve të tjera të brumit kanë detyrim ligjor: Të afishojnë në mënyrë të dukshme dhe të saktë çmimin për njësi (kg) për të gjitha llojet e produkteve të cilat nuk tregtohen të paketuara. Të përdorin instrumentin matës sipas parashikimeve ligjore, në prani të konsumatorit, me qëllim përcaktimin e vlerës për produktin e zgjedhur...

Kush jemi ne?

Rreth ISHMT

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT) është krijuar me VKM nr. 36 , datë 20.01.2016 “Për krijimin , organizimin dhe funksionimin e Inspektoratit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut”. ISHMT është institucion në varësi të Ministrisë së Financës dhe Ekonomisë dhe është përgjegjës për inspektimin në fushën e sigurisë së produkteve jo ushqimore për përdorim nga konsumatorët, pronësisë intelektuale dhe turizmit.

SIGURIA E PRODUKTEVE

 

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet

PRONËSIA INTELEKTUALE

Lorem ipsum dolor sit ametLorem ipsum dolor sit ametLorem ipsum dolor sit ametLorem ipsum dolor sit 

Pyetje dhe Përgjigje

Klikoni këtu për pyetje mbi Sigurinë e Produkteve, Pronësinë Intelektuale dhe Turizmin

ANKOHU

Klikoni këtu për të plotësuar formularin e ankesës lidhur me çështje që mbulon ISHMT

FJALOR

Klikoni këtu për t’u njohur me fjalorin terminologjik të sigurisë së produkteve