Kontroll në tregun e lodrave, ISHMT bllokon produkte jashtë standardeve

Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), në vijim të kontrolleve për mbrojtjen e...

ISHMT bllokon 147 kg qese plastike, në kuadër të nismës për ndalimin e qeseve plastike njëpërdorimshme

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT) në vijim të kontrolleve për zbatimin e...

Programi kombëtar i praktikave te punës

Kemi një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ju të cilët nuk keni aplikuar akoma në thirrjen e 7...

Ndalimi i qeseve njëpërdorimshe, ISHMT vijon kontrollin e operatorëve ekonomikë në treg

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT), po vijon kontrollin te operatorët...

Mbrojtja e të drejtave të pronësisë intelektuale, ISHMT memorandum bashkëpunimi me Interagjencinë për Kontrollin e Tregut të Greqisë

Shqipëria dhe Greqia angazhohen të rrisin bashkëpunimin ndërmjet tyre për mbrojtjen e të drejtës...
[masterslider alias="ms-4"]
[et_pb_blurb_extended title=”PYETJE DHE PËRGJIGJE” url=”https://ishmt.gov.al/siguria-e-produktit/” use_icon=”on” font_icon=”%%1719%%” blurb_layout=”easebox” icon_placement=”right” background_layout=”dark” icon_font_size=”120px” _builder_version=”3.25.4″ header_font_size=”22px” background_color=”#55cecb” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”40px|40px|40px|40px” read_more_text_size=”14″ read_more_text_color=”#ffffff” read_more_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” read_more_border_width=”1″ read_more_border_color=”#ffffff” read_more_border_radius=”0″ read_more_icon_color=”#ffffff” read_more_on_hover=”off” read_more_text_size_tablet=”1″ box_shadow_position_read_more=”outer” animation_style=”slide” animation_direction=”left” custom_css_blurb_image=”font-size: 90px !important;” fb_front_background_color=”#ffffff” fb_back_background_color=”#ffffff” shape_color=”#7ebec5″ shape_border_color=”#7ebec5″ header_text_shadow_horizontal_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” body_text_shadow_horizontal_length=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” body_text_shadow_vertical_length=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” body_text_shadow_blur_strength=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″]Klikoni këtu për pyetje mbi Sigurinë e Produkteve, Pronësinë Intelektuale dhe Turizmin[/et_pb_blurb_extended]
[et_pb_blurb_extended title=”ANKOHU” url=”https://ishmt.gov.al/formular-ankese” use_icon=”on” font_icon=”%%208%%” blurb_layout=”easebox” icon_placement=”right” background_layout=”dark” icon_font_size=”90px” _builder_version=”3.25.4″ header_font_size=”22px” background_color=”#ed1c24″ custom_padding=”40px|40px|40px|40px” read_more_text_size=”14″ read_more_text_color=”#ffffff” read_more_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” read_more_border_width=”1″ read_more_border_color=”#ffffff” read_more_border_radius=”0″ read_more_icon_color=”#ffffff” read_more_on_hover=”off” read_more_text_size_tablet=”1″ box_shadow_position_read_more=”outer” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” fb_front_background_color=”#ffffff” fb_back_background_color=”#ffffff” shape_color=”#7ebec5″ shape_border_color=”#7ebec5″ header_text_shadow_horizontal_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” body_text_shadow_horizontal_length=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” body_text_shadow_vertical_length=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” body_text_shadow_blur_strength=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″]Klikoni këtu për të plotësuar formularin e ankesës lidhur me çështje që mbulon ISHMT[/et_pb_blurb_extended]
[et_pb_blurb_extended title=”FJALOR” url=”https://ishmt.gov.al/fjalori/” use_icon=”on” font_icon=”%%254%%” blurb_layout=”easebox” icon_placement=”right” background_layout=”dark” icon_font_size=”90px” _builder_version=”3.25.4″ header_font_size=”22px” background_color=”#4c7baf” custom_padding=”40px|40px|40px|40px” read_more_text_size=”14″ read_more_text_color=”#ffffff” read_more_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” read_more_border_width=”1″ read_more_border_color=”#ffffff” read_more_border_radius=”0″ read_more_icon_color=”#ffffff” read_more_on_hover=”off” read_more_text_size_tablet=”1″ animation_style=”slide” animation_direction=”right” icon_shape=”use_circle” shape_color=”#ffffff” read_more_text_shadow_horizontal_length=”read_more_text_shadow_style,%91object Object%93″ read_more_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” read_more_text_shadow_vertical_length=”read_more_text_shadow_style,%91object Object%93″ read_more_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” read_more_text_shadow_blur_strength=”read_more_text_shadow_style,%91object Object%93″ read_more_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fb_front_background_color=”#ffffff” fb_back_background_color=”#ffffff” shape_border_color=”#7ebec5″ header_text_shadow_horizontal_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” body_text_shadow_horizontal_length=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” body_text_shadow_vertical_length=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” body_text_shadow_blur_strength=”body_text_shadow_style,%91object Object%93″ body_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″]Klikoni këtu për t’u njohur me fjalorin terminologjik të sigurisë së produkteve[/et_pb_blurb_extended]

Inspektorati i Tregut

Kjo faqe është krijuar me mbështetjen e Qeverisë Gjermane, projekti i GIZ: Mbështetje për përafrimin e legjislacionit ekonomik dhe tregtar me acquis e BE-së.

Copyright 2019 Inspektorati i Tregut | Designed By CDS Partners